Vi håller det enkelt idag

http://www.fyrtiotusenmiljarder.com/

Comeback

... men pålitlige Bertil kommer direkt tillbaka in i matchen! Det är visserligen inte mycket till text i artikeln, men det är en fin bild.


Väl?


Typ.


Stoppa pressarna!

Fredrik postade denna nyhet på facebook, och jag kan helt enkelt inte låta bli att sprida ordet vidare:"Det såg precis ut som en kanin som låg och sov i snön tyckte hon, och ringde BT."
Ja, det hade jag också gjort. Och tur också att Borås Tidning hade en ledig fotograf som kunde ta sig tid att fota det vackra konstverket.

Du har fått konkurrens, Bertil.

Gammeldans

De flesta har säkert redan sett detta klipp, men det finns så mycket att glädjas över när man ser det att jag inte kunde motstå att posta det.

Det startar redan ungefär 5 sekunder in då den äldre mannen tar fram en kam och omsorgsfullt kammar sina tio hårstrån i en prydlig Robin Hood-frisyr (ta från de rika och ge till de fattiga...). Därefter är det bara ren njutning som gäller. Notera hur  mannen verkar kunna texten så obehagligt bra att han mimar och gör passande rörelser genom hela låten. Vilken passion och inlevelse! Sådant här sprider glädje, och jag hoppas att fler mediokra coverband får uppleva en lika engagerad "publik" någon gång. Se och njut!


Tack till Sofia och Johanna för länken!

RSS 2.0