Hemtentor och byxmänniskor

Jag sitter just nu med en ofärdig hemtenta som ska in senast klockan 15.00, vilket resulterar i att jag kan sitta i timtal och titta på sidor som den här. ---->  http://koti.mbnet.fi/famas/flash/PANTS.swf 
Helt otroligt vad distraherad man kan bli. "Man vet att det är tråkigt att plugga när Kvinnofängelset är intressant", som jag brukar säga.

Fast den där sidan är å andra sidan helt otroligt ful/kul när man är lite övertrött, eller då man har viktiga saker man bör göra istället. Det ser faktiskt ut att kunna vara en ond boss i något tvspel på gamla Nintendo. Så, på så vis är det.

Nu ska jag återgå till min brukstextanalys. Och titta i toan innan ni sätter er - det kan finnas en två meter lång diamantpytonorm där! Fråga Bente Mørch.
 

Tillägnat Ursula

Just ja, innan jag glömmer det.
Grattis URSULA på namnsdagen! Hoppas det blir en trevlig dag!

    

Grattis alla Ursulor! Vi lyfter på hatten!

Lite lek och mycket skoj

Jag orkar inte skriva så mycket, utan jag låter helt enkelt några bilder rrån avigsidan.se tala för sig själva idag.
Samma sak gäller Sofia. Hon åker inte hem för nöjes skull utan av plikt.
Kommentar överflödig, väl?
Jaha, det är därför jag brukar bli lite gasig i magen.

En Dag Och En Mört

Intressant att man kan få böta 2400 till 20 000 kronor för fildelning när man samtidigt kan tjäna 1,4 miljoner kronor på att ge blanka fasen i att betala TV-licensen. Det Moderna Sverige är lite förvirrande kan jag tycka, men det är väl skitbra. Nu kan vanliga Svenssons och arbetare äntligen bli miljonärer, för det är väl det kontentan blir?
 
Och på tal om tenta. Jag fick tillbaka både tentan och hemtentan med gott resultat, vilket känns bra. Om det är något man inte vill ha rest på är det väl grammatik.

Och på tal om tikar så vill jag inte ha en hund. Jag vill inte ha en häst heller, men det vill Sofia, och jag följde faktiskt med henne när hon besökte Rappe, The Beast. Det var ett stort vidunder med enorma tänder som utan problem hade kunnat krossa min skalle om den velat, och det ville den om Sofia inte stoppat honom! Det var inte bara en gång han kastade onda ögat på mig! Men jag gav det monstret i alla fall en chans, och han var väl rätt snäll i alla fall. Men det var ändå lite läskigt!

Och på tal om läsk så dricker jag det sällan nuförtiden. Det är egentligen rätt onödigt, gott förvisso, men det är rätt gott med vatten eller annan dryck också. Dessutom slipper man besväret att bära hem läsken från ICA.

Och på tal om Ika i Rutan, som är fruktansvärd och en av mina mest obehagliga minnen från barndomen, hade jag en mardröm inatt. Eller imorse snarare, och jag tänkte att jag skulle komma ihåg den. Tyvärr hör jag till den del av mänskligheten som sällan kommer ihåg ens drömmar, och det är lite tråkigt. Kopplingen mellan Ika i Rutan och mardrömmen som jag glömt är helt enkelt att det är obehagligt. Nåja, det gör ingenting att mardrömmen var obehaglig, den har jag ju ändå glömt!

Och på tal om glömska så kommer jag inte ihåg vad jag skulle skriva som nästa punkt.

Och på tal om punk så tycker jag att Sofia har ett ganska kul uttryck när hon klagar på att det är för lite luft i bakdäcket. "Cykeln är lite punkig". Jag vet inte, men jag tycker snarare det är lite coolt med en punkig cykel. En sån ska jag skaffa en vacker dag.

Och på tal om dag så kommer här en bild på Dag Prawitz:

Dag

Han föddes 1936 och är en svensk filosof. Jag vill passa på att hylla honom. Jag känner inte till hans filosofier men jag tycker ändå att det är Dags dag i dag, eftersom det liksom är dags för Dags dag nu.

Och på tal om nu funderar jag på att sluta skriva. Ingen kommer ändå att orka läsa igenom detta. Kanske börjar bli dags för mat nu också. Hursomhaver, ha en bra dag, det ska jag och Dag ha!

Och på tal om att ha. Gårdagens "Ha ha" var när Sofia förklarade det roliga med hennes Dagens Citat, som löd:
"Jag: "Är du trött, Johan?"
Johan: "Nej, jag är pigg som en jävla kärna!"
Det var kanske lite lustigt sådär, men desto roligare var Sofias förklaring: "Haha, han blandade ju ihop begreppen! Det heter ju 'pigg som en nötkärna'".  Själv är jag frisk som mört.

Mört

Nu ska jag gå och störa Sofia. Ha det fisk!

Limpskivor och vädergnäll

Som någon kanske märkt är det ganska sporadiskt skrivande som gäller för min del. Det kan beror på många olika orsaker, till exempel att jag inte har något att skriva om. Jag vill dock hävda att det har mer att göra med att jag inte orkar ta mig tid till att göra det än något annat. Hej och hå!
 
Jag gnäller just nu, vilket är dumt, men det beror på att det är så fantastiskt fint väder nu, vilket tyvärr också innebär att solen lyser rätt in i mina ögon och fräter sönder dem. Det finns förvisso persienner, men hur coolt är det? Sen är det i princip så att man inte får vara nöjd med vädret, eftersom det alltid kan bli bättre. Å andra sidan kan det alltid bli sämre också. Hmm.

Det är någonting som är fel med Sofia. Hon har börjat bli... jag vet inte, allmänt oroväckande? Det är förvisso småsaker, men jag anar att hon döljer något. Exempelvis för några dagar sedan då jag kände ett oerhört sug efter en smaskig limpskiva, så hade Sofia av någon anledning gömt den, eftersom hon uppenbarligen måste tycka att jag blivit tjock på äldre dagar och därför tvingat mig på superdiet. Eller så berodde det helt enkelt på tillfällig sinnesförvirring - Sofia hade nämligen gömt limpan i kylen. Där kanske man kan ha den, men... ja, vi har den inte där, liksom. Det här är liksom bara toppen på isberget, dessutom. Förklara dig, Sofia!

Idag är en jobbig dag. Jag måste upp tidigt, och börjar redan klockan 13.00. Då måste jag ta mig jättelångt, till andra sidan Ålidhem, och där måste jag tillsammans med Henrik, Ylva och Tim välja och vraka bland en massa filmer och dessutom SE en av dem. Tack och lov ska vi analysera den också, DET blir roligt!
Däremot är det ju EM-kval i fotboll ikväll. Usch vad hemskt.
Och bara så ni vet pratar jag INTE tvärtomspråket.

Nu ska jag äta. So long!

RSS 2.0