Modetips för vintriga dagar

Idag är det en stor dag! Carte d'Or lanserar sina nya, asfräcka Chateü le Angéls-skor. Med den nätta prissumman på 1799:- om man beställer dem direkt från barnarbetesfabriken i Angola istället för att köpa dem i city för nästan 3000 pix ser jag dem som ett givet kap. Men jag undrar ändå. Ska man kanske inte vänta någon månad tills priserna gått ned några procent, eller finns det risk att skorna är alldeles för ute då? Den som lever får se.
  
Chateü le Angéls i silver/guld. De finns även i brons och babyblått.

Ett annat par som lockar just nu på marknaden är ett par svarta Chohoha från Kellogg's. De kan vara lite kyliga för årstiden men passar utmärkt när det börjar bli slask ute och man med god marginal kan kliva genom slibbet utan att bli våt om tårna. Dessutom medföljer alltid reflexväst och en piggelin på köpet. Ett varningens finger ska dock höjas eftersom skorna bara finns i svart, vilket är en färg som kan tänkas vara lite svåra att matcha till övriga klädesplagg. Jag hade gärna sett fler alternativ - varför inte leopardmönstrat?
  

Dessa läckra Chohoas kan du hitta för dryga tusenlappen - rena vrakpriset för fattiga studenter!

Vill man lyxa till det ordentligt, som jag personligen funderar på att göra, tycker jag att man istället ska satsa på ett par fräscha Bootlocks-dojor från Lasse Antonssons skoaffär i Nässjö. De är, förstås, lite dyrare, men är samtidigt betydligt snyggare än det mesta på marknaden just nu. Inte nog med att de har ny, fräsch design - det finns även ett dussintal funktioner som förhöjer upplevelsen när man går på stan iförd dessa skor. Exempelvis sprider Bootlocks-dojorna en viss doft av kanel och morot när de utsätts för väta, och det finns även justerbara ljudeffekter som låter då sulan tar i marken. Vill du att dina fotsteg ska låta som babyskratt eller som Tommy Nilsson när du går? Inga problem, det kan du med ett enkelt knapptryck själv ställa in!

Bootlocks-dojorna från Lasse Antonssons skoaffär, 14.000 kr. Högt pris kan tyckas, men de gör dig coolast i stan.

Vi ses på stan!


Kommentarer
Postat av: Arina

Jag tycker de ser hälsofarliga ut alla tre paren, vart och ett på sitt sätt. Men vill man vara fin får man lida pin, som det heter.

2008-12-01 @ 22:23:27
URL: http://arinasbibliotek.blogspot.com/
Postat av: Tomas

Hälsofarliga?Jag kanske glömde nämna att Chateü le Angéls-skorna har ett inbyggt antihalkskydd och är mycket säkra på alla sätt och vis.

2008-12-04 @ 17:21:57
Postat av: Josefin

Heej, vilken sida går man in på för att beställa dom där angel skorna? :)

2011-03-19 @ 11:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0