Aftonbladet utmanas av PT - vilka har Sveriges viktigaste nyheter?

I höstas lamslogs Sverige av den chockerande nyheten: en stadsduva har anlänt till Arjeplog! Det var Arjeplogs egna stjärnreporter och lokalkändis Bertil Sundkvist som stod för scoopet då, och då det begav sig blev den snackis i hela Sverige. Även här på bloggen omnämndes nyheten.

Nu har det hänt igen! I förrgår publicerade nämligen Piteåtidningen en ny notis. Den är ganska kort så jag citerar den i sin helhet:Stadsduva i Arjeplog
ARJEPLOG 

En stadsduva har slagit sig ner i byn Jutis väster om Arjeplog.
- Det är ungefär en vecka sedan den kom, berättar Birger Westerlund. Den sitter på hängrännan bakom farstukvisten, och är inte alls skygg.
Duvan låter sig väl smaka av solrosfröna på fågelbordet.Det framgår inte vem som skrivit notisen, även om det finns skäl att anta att det återigen är den grävande journalisten Bertil Sundkvist som skrivit. Det framgår inte heller om det är samma stadsduva som förut. Man kan förstås tänka sig att det är samma duva, och att det helt enkelt gått så pass lång tid att Piteåtidningen tyckte att det var en så bra nyhet redan första gången att man beslutade sig för att ta nyheten en gång till, ett halvår senare. Dessutom var ju inte duvan i Arjeplog utan i Jutis denna gång, vilket tyder på att det faktiskt kan vara en annan duva. Den kan förstås också ha flyttat på sig, men det är svårt att säga utan närmare undersökning. Låt oss hoppas på en följetong i tidningen!

Detta kan vara den nyhet som på allvar utmanar Aftonbladets spaltmeter om Laila Bagges rumpchock i Let's Dance när det kommer till nyhetsvärde.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0